Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Podariu Pavel – Gligor

Viceprimar

Când vorbim despre orasul nostru, ne gândim la trecutul, la prezentul si la viitorul acestuia. Datoria noastra este sa tragem învataminte din trecut, sa respectam prezentul si sa construim viitorul. Un viitor care sa fie pentru oras, pentru locuitorii sai, pentru copiii nostri, pentru cei ce vor veni. Rostul nostru ca alesi locali este sa avem grija sa facem astfel încât prezentul si viitorul sa fie realizabil si nu doar o vesnica speranta. Iar trecutul orasului este dovada ca se poate, ca avem puterea si energia pentru ca Ocna Mures sa nu fie doar un nume pe harta tarii.

A fi viceprimar în Ocna Mures este o onoare, o îndatorire pe care sunt mândru sa o îndeplinesc pentru oras, pentru locuitorii sai. Rezolvarea problemelor si greutatilor ivite în îndeplinirea atributiilor si sarcinilor ce îmi revin reprezinta o provocare continua pentru mine, pentru ca de solutiile gasite depinde evolutia noastra ca si comunitate.

Sunt aici pentru a asculta cetateanul, pentru a-l îndruma si a-i rezolva doleantele. Deschiderea fata de locuitorii urbei noastre este ceea ce îmi doresc sa caracterizeze activitatea mea ca viceprimar. Numai dialogul si aplecarea spre om si spre problemele sale pot sa ne faca mai întelegatori si mai toleranti, mai respectuosi si mai buni unii fata de altii, mai deschisi, mai sinceri si mai senini. Sunt aici pentru ca îmi doresc sa fac din Ocna Mures un oras renascut, de care sa fiu si sa fim mândri, cu o economie reala si stabila, cu un mediu social deschis, dinamic, bine organizat si gestionat, cu un mediu cultural diversificat care sa ne reprezinte, cu servicii comunitare care sa-si arate eficienta, nu doar existenta.

Implicarea mediului de afaceri din oras în activitatile pe care le desfasor, realizarea unei unitati în strategiile de dezvoltare, precum si gasirea de solutii pentru cresterea continua a acestuia este o alta parte importanta a activitatii mele ca viceprimar. Implicarea agentilor economici, încurajarea lor reprezinta în primul rând garantia dezvoltarii economice a orasului, noi locuri de munca si, de ce nu, deschiderea unor noi orizonturi economice. Investitiile si investitorii sunt deschisi la colaborari atunci când comunitatea si administratia arata interes pentru un astfel de sector. Un oras care sa se inspire din trecut, sa-si respecte si sa-si pastreze istoria, dar care sa fie modern si dinamic în viitor, este ceea ce îmi doresc dintotdeauna.

Împreuna putem reusi pentru ca suntem deschisi, optimisti si încrezatori în ceea ce facem acum si în ceea ce ne dorim sa facem pe viitor pentru oras si pentru locuitorii sai.

”Înțelepciunea vieții e simplă: fă ca pe unde ai trecut tu să fie mai bine ca înainte.”

Podariu Pavel – Gligor
Viceprimar Orasul Ocna Mureș

Înapoi sus
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support