Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ANUNȚ „Achiziție accesorii de birou și papetărie”

Primăria oraşului Ocna Mureş intenţionează să achiziţioneze accesorii de birou şi papetărie.
Suma maximă disponibilă este de 17.587,00 lei, fără TVA.
În acest sens, invităm toţi furnizorii de produse similare, dacă doresc, să-şi depună oferta la registratura Primăriei până în data de 27.11.2017, ora 10:00.
Având în vedere că finalizarea achiziţiei se va face prin cumpărarea produselor din cadrul catalogului cu produse/servicii/lucrări din SEAP, OFERTANTUL DECLARAT CLASAT PE PRIMUL LOC DUPĂ APLICAREA CRITERIULUI DE ATRIBUIRE “PREŢUL CEL MAI SCĂZUT” TREBUIE CA, ÎN TERMEN DE MAXIM 24 DE ORE DE LA DATA COMUNICĂRII REZULTATULUI CLASAMENTULUI INTERMEDIAR, SĂ ÎNCARCE OFERTA SA ÎN SEAP, ÎN CADRUL CATALOGULUI DE PRODUSE/SERVICII/LUCRĂRI, LA PREŢUL TOTAL DIN OFERTA DEPUSĂ LA REGISTRATURĂ, CU DENUMIREA “PACHET RECHIZITE OCNA MUREŞ”.
NEÎNCĂRCAREA OFERTEI ÎN SEAP ÎN TERMENUL PREVĂZUT VA DUCE LA NELUAREA ÎN CONSIDERARE A OFERTEI.
OFERTELE SE VOR DESCHIDE ÎN DATA DE 27.11.2017 ORA 11:00.
Caietul de sarcini al achiziţiei împreună cu anexele sale stau la dispoziţia celor interesaţi pe site-ul Primăriei Ocna Mureş, www.primariaocnamures.ro , la secţiunea Achiziţii publice.
Informaţii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail achizitii@primariaocnamures.ro, persoană de contact d-nul ec. Morar Viorel.

[Vezi Caiet Sarcini]

Înapoi sus
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support