Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ANUNȚ „Achiziție materiale de curățenie”

Primăria oraşului Ocna Mureş intenţionează să achiziţioneze materiale de curăţenie.
Suma maximă disponibilă este de 8486,00 lei, fără TVA.
În acest sens, invităm toţi furnizorii de produse similare, dacă doresc, să-şi depună oferta la registratura Primăriei până în data de 14.05.2018, ora 10:00.
Având în vedere că finalizarea achiziţiei se va face prin cumpărarea produselor din cadrul catalogului cu produse/servicii/lucrări din SEAP, OFERTANTUL CLASAT PE PRIMUL LOC ÎN CADRUL ETAPEI INTERMEDIARE – etapa de analiza a documentelor depuse la registratura – TREBUIE CA, ÎN TERMEN DE MAXIM 24 DE ORE DE LA DATA COMUNICĂRII REZULTATULUI ETAPEI, SĂ ÎNCARCE ÎN SEAP, ÎN CADRUL CATALOGULUI DE PRODUSE/SERVICII/LUCRĂRI, OFERTA SA, LA VALOAREA TOTALĂ A OFERTEI DEPUSĂ LA REGISTRATURĂ. OFERTA SE VA ÎNCĂRCA SUB FORMĂ DE PACHET DE PRODUSE, CU DENUMIREA “PRODUSE DE CURĂŢENIE PENTRU PRIMĂRIA OCNA MUREŞ”. NEÎNCĂRCAREA OFERTEI ÎN CADRUL CATALOGULUI SEAP ÎN TERMENUL SPECIFICAT, SAU ÎNCĂRCAREA LA ALTĂ VALOARE DECÂT CEA DIN OFERTA DETALIATĂ DEPUSĂ LA REGISTRATURĂ, VA DUCE LA NELUAREA ÎN CONSIDERARE A OFERTEI ŞI LA PIERDEREA GARANŢIEI DE PARTICIPARE.
OFERTELE SE VOR DESCHIDE ÎN DATA DE 07.04.2017, ora 10:00
Caietul de sarcini al achiziţiei împreună cu anexele sale stau la dispoziţia celor interesaţi pe site-ul Primăriei Ocna Mureş, www.primariaocnamures.ro , la secţiunea Achiziţii publice. Informaţii suplimentare se pot obţine în SEAP, secţiunea Iniţieri proceduri de achiziţie/publicitate anunţuri având ca autoritate contractantă Oraşul Ocna Mureş, cod CPV 39831240-0, nr. anunț ADV1007856, sau pe adresa de e-mail ocnamures2005@yahoo.com , persoană de contact d-nul ec. Morar Viorel.

[Vezi Documentație]

[Vezi Clarificare 1]

Înapoi sus
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support