Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ANUNȚ „Achiziție servicii catering”

Primăria oraşului Ocna Mureş intenţionează să achiziţioneze servicii de catering.
Suma maximă disponibilă este de 3.125,00 lei fără TVA.
În acest sens, invităm toţi prestatorii de servicii similare, dacă doresc, să-şi depună oferta la registratura Primăriei până în data de 21.11.2016, ora 10:00.
Având în vedere că finalizarea achiziţiei se va face prin cumpărarea produselor din cadrul catalogului cu produse/servicii/lucrări din SEAP, OFERTANTUL DECLARAT CÂŞTIGĂTOR TREBUIE CA, ÎN TERMEN DE MAXIM 24 DE ORE DE LA DATA COMUNICĂRII REZULTATULUI PRIMEI ETAPE A PROCEDURII, SĂ ÎŞI PREZINTE OFERTA ÎN SEAP, ÎN CADRUL CATALOGULUI DE PRODUSE/SERVICII/LUCRĂRI, LA PREŢUL DIN OFERTA DEPUSĂ LA REGISTRATURĂ. NEPREZENTAREA OFERTEI ÎN SEAP SAU PREZENTAREA LA ALT PREŢ DECÂT CEL DIN OFERTA DEPUSĂ LA REGISTRATURĂ VA DUCE LA NELUAREA ÎN CONSIDERARE A OFERTEI.
OFERTELE SE VOR DESCHIDE ÎN DATA DE 21.11.2016 ORA 11:00.
Caietul de sarcini al achiziţiei împreună cu anexele sale stau la dispoziţia celor interesaţi pe site-ul Primăriei Ocna Mureş, www.primariaocnamures.ro, la secţiunea Achiziţii publice.
Informaţii suplimentare se pot obţine în SEAP, secţiunea Documente/publicitate anunțuri având ca autoritate contractantă orasul Ocna Mureș, cod CPV 55520000-1, nr. notificare 62927, sau pe adresa de e-mail achizitii@primariaocnamures.ro, persoană de contact d-nul ec. Morar Viorel.

[Vezi Anexa 1 – Caiet Sarcini]
[Vezi Anexa 2 – Contract]
[Vezi Anexa 3 – Modele formulare]

Înapoi sus
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support