Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Anunț achiziție ”Servicii de dirigenție de șantier pentru lucrări de reparații canal de gardă de pe străzile Vadului, Abatorului, Simion Bărnuțiu și Stăvilarului din orașul Ocna Mureș”

Primăria oraşului Ocna Mureş intenţionează să achiziţioneze ”Servicii de dirigenție de șantier pentru lucrări de reparații canal de gardă de pe străzile Vadului, Abatorului, Simion Bărnuțiu și Stăvilarului din orașul Ocna Mureș

Cod CPV 71520000-9 – Servicii de supraveghere a lucrărilor”.

Suma maximă disponibilă este de 2521,00 lei, fărăTVA.

În acest sens, invităm toţi prestatorii de servicii similare, dacă doresc, să-şi depună oferta la registratura Primăriei Ocna Mureş, pâna în data de 07.11.2019 ora 10.00.

Documentația de achiziție este publicată ca atașament la Anunțul publicitar de pe site-ul www.primariaocnamures.ro, la secțiunea Achiziții publice.

Condiții de participare. Deținător de Autorizație de diriginte de șantier categoria de importanță C, Lucrări tehnico-edilitare de alimentări cu apă și canalizare.

Durata lucrărilor 3 luni.

Proiectul tehnic al lucrărilor poate fi studiat la sediul achizitorului, Primăria oraşului Ocna Mureş, Strada N. Iorga, nr. 27 , Serviciul Urbanism – amenajarea teritoriului.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon  0735787727, persoană de contact ing. Olariu Iulian sau prin e-mail, la adresa achiziții@primariaocnamures.ro.

Anunt publ. dirig.s.

AUTORIZATIE CANAL GARDA

Decl.-mediu-social-munca

Declaratie-experienta-similara

Formular-art.60

Formular-oferta

 

ÎNTOCMIT

Șef birou achiziții

Ec. Potinteu Vasile

 

Înapoi sus
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support