Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ANUNȚ „Achiziție Servicii de Dirigenţie de şantier pentru lucrări de reparaţii Grădiniţă cu program normal Cisteiul de Mureş”

Primăria oraşului Ocna Mureş intenţionează să achiziţioneze Servicii de Dirigenţie de şantier pentru lucrări de reparaţii Grădiniţă cu program normal Cisteiul de Mureş – COD CPV 71520000-9 – Servicii de supraveghere a lucrărilor”.
Suma maximă disponibilă este de 6.604,00 lei, fără TVA.
În acest sens, invităm toţi prestatorii de servicii similare, dacă doresc, să-şi depună oferta în SEAP, respectând prevederile Caietului de sarcini, în cadrul catalogului de produse/servicii/lucrări, pâna în data de 25.09.2017.
Documentaţia de atribuire a achiziţiei stă la dispoziţia celor interesaţi pe site-ul www.primariaocnamures.ro, la Secţiunea « Achiziţii ».
Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0258-870801 sau 0733670589, persoană de contact d-nul Potinteu Vasile.

[Vezi Caiet Sarcini]
[Vezi Contract]
[Vezi Clarificări 1]
[Vezi Clarificări 2]
[Vezi Clarificări 3]

Înapoi sus
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support