Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ANUNȚ „Achiziție servicii de proiectare faza DALI”

Primăria oraşului Ocna Mureş intenţionează să achiziţioneze „Servicii de proiectare faza DALI privind reabilitarea termică a SPITALULUI Orăşenesc Ocna Mureş şi a POLICLINICII Ocna Mureş” .
Suma maximă disponibilă este de 72.000,00 lei fără TVA.
În acest sens, invităm toţi prestatorii de servicii similare, dacă doresc, să-şi depună oferta la registratura Primăriei până în data de 02.05.2017, ora 12:00.
AVÂND ÎN VEDERE CĂ PROCEDURA SE VA FINALIZA PRIN ACHIZIŢIA DIRECTĂ ONLINE A SERVICIILOR DE PROIECTARE, OFERTANTUL DECLARAT CÂŞTIGĂTOR TREBUIE CA, ÎN TERMEN DE MAXIM 24 DE ORE DE LA DATA COMUNICĂRII REZULTATULUI PRIMEI ETAPE A PROCEDURII, SĂ ÎŞI PREZINTE OFERTA ÎN SEAP, ÎN CADRUL CATALOGULUI DE PRODUSE/SERVICII/LUCRĂRI, LA PREŢUL DIN OFERTA DEPUSĂ LA REGISTRATURĂ. În cadrul “SPECIFICAŢIILOR TEHNICE” OFERTANTUL VA SCRIE DURATA DE PRESTARE A SERVICIILOR, DURATĂ SPECIFICATĂ ÎN OFERTA DEPUSĂ LA REGISTRATURĂ. NEPREZENTAREA OFERTEI ÎN SEAP SAU PREZENTAREA LA ALT PREŢ SAU DURATĂ DECÂT CELE DIN OFERTA DEPUSĂ LA REGISTRATURĂ VA DUCE LA NELUAREA ÎN CONSIDERARE A OFERTEI. OFERTELE SE VOR DESCHIDE ÎN DATA DE 02.05.2017, ora 12:30.
Caietul de sarcini al achiziţiei împreună cu anexele sale pot fi solicitate la adresa de e-mail achizitii@primariaocnamures.ro.
Informaţii suplimentare se pot obţine în SEAP, secţiunea Documente/publicitate anunțuri având ca autoritate contractanta orasul Ocna Mureș, cod CPV 71322000-1, nr. notificare 90332, sau pot fi solicitate la adresa de e-mail: achizitii@primariaocnamures.ro, persoană de contact d-nul ec. Potinteu Vasile.

Înapoi sus
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support