Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Anunț achiziţie “Servicii de proiectare“

Primăria oraşului Ocna Mureş intenţionează să achiziţioneze Servicii de proiectare faza PT+DTAC+ caiet de sarcini, verificarea tehnică de calitate a PTși detaliilor de execuție, inclusiv servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiție „Modernizarea și eficientizarea sistemului de iluminat public stradal din orașul Ocna Mureș, județul Alba”

Suma maximă disponibilă este de 40000,00 lei, fără TVA (47600,00 lei cu TVA). În acest sens, invităm toţi prestatorii de servicii similare, dacă doresc, să-şi depună oferta, respectând prevederile Documentației de atribuire, pâna în data de 04.08.2021, ora 10:00. Documentația de achiziție este publicată pe site-ul www.primariaocnamures.ro, la secțiunea Achiziții publice, ca atașament la prezentul Anunț.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon  0733670584, persoană de contact Morar Viorel sau prin e-mail, la adresa achiziții@primariaocnamures.ro.

ŞEF BIROU ACHIZIŢII PUBLICE,

EC. POTINTEU VASILE

Înapoi sus
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support