Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Anunț dezbatere publică

În conformitate cu dispozițiile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administraţia publică, actualizată, Primarul orașului Ocna Mureș aduce la cunoștința publică faptul că a inițiat:

Proiectul de hotărâre privind instituirea unor facilități fiscale și aprobarea procedurii de anulare a accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale restante la data de 31.12.2018, inclusiv, datorate bugetului local

care urmează a fi supus spre dezbatere și aprobare Consiliului local al orașului Ocna Mureș. Proiectul poate fi consultat pe site-ul propriu al Primăriei și la Compartimentul secretariat din cadrul Primăriei orașului Ocna Mureș.

Persoanele fizice și juridice interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la Proiectul de hotărâre sus-menționat, al cărui conținut îl dăm publicității însoțit de Referatul de aprobare și de Procedura de acordare a anulării accesoriilor, cel târziu până la data de 22.09.2019 la Registratura instituției sau prin e-mail la adresa contact@primariaocnamures.ro.

Se stabilește dezbaterea publică a Proiecului de hotărâre în data de 23.09.2019 orele 10:00-12:00 în Sala de ședințe a Primăriei orașului Ocna Mureș.

Anunt dezbatere publica

Ph si anexa

Înapoi sus
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support