Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Anunț dezbatere publică P.H. Transport Local

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003  privind transparența decizională în administrația publică, actualizată, Primăria orașului Ocna Mureș organizează în perioada 20.05.2020 – 04.06.2020 consultarea opiniei publice cu privire la următorul proiect de act administrativ cu caracter normativ:

PROIECT DE HOTĂRÂRE nr. 84/20.05.2020 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Serviciului public de transport local și a Caietului de sarcini al acestuia, înființat în subordinea Consiliului local al orașului Ocna Mureș

 

Proiectul de hotărâre poate fi studiat la sediu Primăriei orașului Ocna Mureș, în sala de ședințe a Consiliului local al orașului Ocna Mureș, precum și pe site-ul instituției: www.primariaocnamures.ro, rubrica ”Dezbateri publice”.

Cei interesați își pot depune în scris propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de act normativ supuse dezbaterii publice, la biroul Registratură – camera 1 sau prin e-mail la adresa contact@primariaocnamures.ro, până la data de 04.06.2020.

În data de 08.06.2020, începând cu ora 10:00 va avea loc dezbaterea publică a proiectului de act normativ în sala de ședințe a Consiliului local al orașului Ocna Mureș, str. Nicolae Iorga, nr. 27, definitivându-se versiunea finală a actului normativ ce va fi supus aprobării Consiliului local al orașului Ocna Mureș în ședința care va avea loc după finalizarea procedurii.

În termen de 10 zile calendaristice de la încheierea dezbaterii publice se asigură accesul public pe site-ul și la sediul Primăriei orașului Ocna Mureș, la următoarele documente: minuta dezbaterii publice, recomandările scrise colectate, versiunile îmbunătățite ale proiectului de act normativ, în diverse etape ale elaborării, rapoartele de avizare, precum și versiunea finală adoptată a actului normativ.

Sunt invitați să participe toti cei interesați: cetățeni, persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, organizații non-guvernamentale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, cu precizarea expresă că participarea se poate face exclusiv electronic, prin e-mail, whatsapp sau telefonic la nr. de telefon 0258/871217, având în vedere restricțiile cu privire la adunările publice în situația epidemiologică actuală.

 

PRIMAR,

SILVIU VINȚELER

PH dezbatere regulament Serviciu transport

Anunt

Înapoi sus
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support