Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

DEZBATERE PUBLICĂ – PUZ Penny Market Ocna Mureș – DOCUMENTAȚIE

Primarul orașului Ocna Mureș anunță publicul, autoritățile interesate și proprietarii terenurilor din zonă despre elaborarea propunerilor de „P.U.Z.-Construire magazin Penny Market cu carmangerie, accese auto și pietonale, trotuare, sistematizare pe verticală, reclame pe fațadă și în parcare, pilon publicitar, împrejmuire, branșamente la utilități, organizare de șantier”.
Beneficiarul PUZ-ului este investitorul privat S.C. REWE PROJEKTENTWICKLUNG ROMANIA S.R.L. cu sediul în județul ILFOV, localitatea ȘTEFĂNEȘTII DE JOS, str. BUȘTENI, nr.7, proprietar al terenului în suprafață de 5.200,00 mp, situat pe teritoriul administrativ al orașului OCNA MUREȘ, județul ALBA, în intravilanul localității OCNA MUREȘ identificat prin C.F. nr.70227, nr.cad.70227.
Proiectantul PUZ-ului este S.C. SMA CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Cluj-Napoca, str. 13 Septembrie, Nr.3, Ap.2, nr. tel./fax: +40 264 430 789.
Publicul este invitat să consulte documentele privind propunerile de PUZ și să transmită observații și sugestii asupra acestor documente la sediul primăriei Ocna Mureș sau la adresa de e-mail dezbatere@primariaocnamures.ro în perioada 26.05.2017-25.06.2017.
Se organizează dezbatere publică, ca metodă de consultare, în data de 23.06.2017, ora 10.00 la sediul primăriei Ocna Mureș.
Răspunsurile la observațiile și sugestiile transmise precum și rezultatele informării și consultării se vor posta pe site-ul primăriei și afișa la sediul acesteia în termen de 15 zile de la încheierea perioadei de consultare.
Persoană responsabilă cu informarea și consultarea publicului este dl. Iulian Olariu Iakab.

[Proiect hotarâre – fișier în format .pdf]
[Coperta – fișier în format .pdf]
[Volum 1 – Memoriu Ocna Mureș – fișier în format .pdf]
[Volum 2 – Regulament Ocna Mureș – fișier în format .pdf]
[Baza 2 – fișier în format .tif]
[Plan – fișier în format .tif]
[Încadrare – fișier în format .pdf]
[Situație existentă zonificare funcțională – fișier în format .pdf]
[Reglementări urbanistice zonificare – fișier format .dwg]
[Reglementări urbanistice zonificare – fișier format .pdf]
[Reglementari rețele edilitare – fișier format .pdf]
[Proprietate asupra terenurilor – fișier format .pdf]
[Plan mobilare parcela – fișier format .dwg]
[Plan mobilare parcela – fișier format .pdf]

Înapoi sus
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support