Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Primăria oraşului Ocna Mureş intenţionează să achiziţioneze ”Servicii de dirigenție de șantier”

Primăria oraşului Ocna Mureş intenţionează să achiziţioneze ”Servicii de dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiție „Reabilitarea si modernizarea infrastructurii educaționale a școlii Lucian Blaga clasele 0-VIII din orașul Ocna Mureș”Suma maximă disponibilă este de 40000,00 lei, fără TVA. În acest sens, invităm toţi prestatorii de servicii similare, dacă doresc, să-şi depună oferta respectând prevederile Documentației de atribuire pâna în data de 20.04.2022, ora 11:00.

Deschiderea (analizarea) ofertelor va începeîn data de 20.04.2022, ora 11:30.

Documentația de achiziție este publicată atât în SEAP, ca atașament la Anunțul publicitar nr. ADV1284898 din 13.04.2022, cât și pe site-ul www.primariaocnamures.ro, la secțiunea Achiziții publice.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon  0733670584, persoană de contact Morar Viorel sau prin e-mail, la adresa achizitii@primariaocnamures.ro.

                 Răspunsul la solicitările de clarificări va fi postat pe site-ul Achizitorului www.primariaocnamures.ro la secțiunea Achiziții publice.

              Avizat,                                                          Întocmit,

MANAGER PROIECT                       RESPONSABIL ACHIZIŢII PROIECT,

            Szilagyi Ildiko                                                Morar Viorel

Înapoi sus
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support